"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 03/07/2004

L鈥橢ntesa ha presentat nombroses al路legacions a l鈥檃utovia Eivissa-Sant Antoni i ha demanat la retirada del projecte

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) present脿 el 30 de juny escrit d鈥檃l路legacions al projecte d鈥檃utovia entre Eivissa i Sant Antoni, promogut pel Govern de les Illes Balears. Els nacionalistes eivissencs han manifestat 26 al路legacions demanant-ne la retirada de la totalitat del projecte a l鈥檈xecutiu balear del PP.

Una al路legaci贸 demana la retirada defectes en el tr脿mit d鈥檌nformaci贸 p煤blica. Un altre grup d鈥檃l路legacions demana la retirada per defectes de la tramitaci贸 del projecte, incidint en l鈥檃bs猫ncia del mateix al Pla de Carreteres i al PTI.

El grup m茅s nombr贸s d鈥檃l路legacions es refereix a retirada per mor de la manca de necessitat del projecte i per agreujar, m茅s, els problemes que pret茅n solventar. D鈥檃quest grup, a destacar que els nacionalistes veuen el projecte sobredimensionat, discuteixen la mesura del tr脿nsit de vehicles (IMD), que la carretera actual no est脿 colapsada, que els incompliments actuals en la velocitat s鈥檌ncrementarien, que s鈥檃fecta molt negativament el poble de Sant Rafel, que hi haur脿 encara m茅s discontinu茂tat territorial i que no s鈥檃taquen els problemes ocasionats per les discoteques, sin贸 que, a m茅s, s鈥檜sen fons p煤blics per arreglar problemes ocasionats per empreses privades.

Finalment, altres al路legacions alerten sobre els impactes ambientals i els impactes socioecon貌mics indu茂ts per l鈥檈xecuci贸 del projecte. A m茅s, es demana la retirada tamb茅 perqu猫 el projecte no est脿 redactat en llengua catalana, llengua pr貌pia d鈥檃questes illes.

L鈥橢ntesa recorda que 茅s la tercera ocasi贸 que presenta al路legacions a projectes d鈥檃mpliaci贸 de carreteres locals en menys d鈥檜n any (segon cintur贸 de ronda 鈥揹esembre del 2003; autovia de l鈥檃eroport 鈥搈aig- i, ara), que com a formaci贸 seguir脿 lluitant democr脿ticament per intentar que aquests tres projectes (en realitat, un de sol) no s鈥檈xecutin i que espera que el PP reflexioni sobre l鈥檕posici贸 popular i pol铆tica que s鈥檈st脿 trobant i que retiri els projectes per mirar de comen莽ar de zero, cercant unes solucions m茅s sensibles als problemes reals.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: