"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/03/2011

PSM-IV-ExM es reuneix amb PIMECO per mostrar el suport al petit i mitjà comerç

Els candidats de la coalició i el president de la patronal han coincidit en què la nova Llei de Comerç permet la convivència i la supervivència dels comerços més petitsLa coalició formada pel PSM-IniciativaVerds-Entesa han mantingut aquest dijous vespre una trobada amb els representants de PIMECO per analitzar la situació del sector econòmic i l’afectació directa que estan suportant els petits i mitjans comerciants. A la reunió hi ha assistit el president de la patronal, Bernat Coll, acompanyat per diferents comerciants de l’Illa, així com Biel Barceló, candidat de la coalició nacionalista i ecosocialista a la presidència del Govern, Pere Trias, director general de Comerç del Govern, junt amb Antoni Verger i Marisol Fernández, candidats a l’Ajuntament de Palma.

 

La reunió va servir per posar en comú la priorització de la supervivència dels petits i mitjans de comerços de les ciutats i els pobles de Mallorca. El candidat de la coalició ha assegurat que “sempre hem apostat per un model de comerç de proximitat, que doni vida a les ciutats, i per això l’estabilitat dels petits i mitjans comerços són imprescindibles”.

 

Biel Barceló afirma que aquests són els principals generadors d’activitat econòmica, però també d’activitat social perquè els comerços de proximitat són punts de trobada dels ciutadans. En aquest sentit, ha recordat que la Llei de Comerç, aprovada aquesta legislatura per la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia –liderada per la nacionalista Xisca Vives-, “permet assegurar la convivència entre el petit, el mitjà i el gran comerç”. 

 

Per la seva part, Bernat Coll ha reconegut que la Llei de Comerç, aprovada el 2009, permet l’estabilitat jurídica necessària perquè totes les forces polítiques treballin en la mateixa direcció. Segons el president de PIMECO, principalment, perquè tots els esforços vagin dirigits a garantir l’equilibri entre els tipus de comerç que permeten als més petits subsistir.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: