"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/03/2011

PSM-IV-ExM comparteix amb els Joves Empresaris les propostes de la coalició per aprofitar el potencial dels emprenedors

La coalició es reuneix amb l’associació per analitzar les seves demandes, principalment, dirigides a reduir les càrregues fiscals i administratives sobre les empreses que inicien el seu recorregutEls candidats de la coalició s’ha reunit aquest dijous amb l’Associació de Joves Empresaris de les Balears per tal de posar en comú les propostes de millora per al sector empresarial de totes dues organitzacions. Les principals línies de debat s’han centrat en mesures concretes per a la reactivació econòmica.


En aquest sentit, tant els representants de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa com de l’associació, han coincidit en la necessitat de reduir la pressió fiscal i administrativa a les petites i mitjanes empreses així com disminuir i agilitzar els tràmits per a la creació d’empreses.

 

“Hem d’aprofitar el gran potencial de creixement i creació de llocs de feina dels joves empresaris per tal de contribuir a sortir amb garanties de futur d’aquesta crisi econòmica. La innovació i la recerca, on els joves empresaris en són un gran exemple, són els camps on podem diversificar la nostra activitat econòmica”. Biel Barceló ha destacat que, en aquest sentit, el Parc Bit és un emblema de la innovació.

 

Irene Llull, presidenta de l’associació, ha remarcat però s’ha millorar el finançament dirigit als joves empresaris, ja que suposa un dels principals entrebancs perquè els joves de les illes es llencin a emprendre un repte empresarial.

 

A la trobada hi ha assistit Biel Barceló i Antoni Verger, candidats del PSM-IniciativaVerds-Entesa a la Presidència del Govern i la batlia de Palma, respectivament, així com la Consellera d’Indústria, Comerç i Energia, Xisca Vives, i el president d’Entesa per Mallorca, Biel Huguet. Per part de l’Associació hi ha acudit la presidenta, Irene Llull, així com diversos representants d’empreses associades .

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: