"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/03/2011

PSM-IV-ExM mostra el seu suport als joves sahrauís que han estat desallotjats del passeig del Born

La coalició lamenta el desplegament policial exagerat per retirar la hauma que els joves sahrauís van instal·lar el passat mes de febrer, ja que reconeix el caràcter dialogant i no bel·ligerant dels sahrauísAvui, la Policia Nacional ha forçat el desallotjament del campament que els Joves per la Lluita Sahrauí mantenien al passeig de Born des fa gairebé dos mesos. Un acte que els mateixos sahrauís han considerat desproporcionat per la mostra de força innecessària, ja que ells mateixos estaven disposats a retirar la haima.

 

La coalició formada pel PSM-IniciativaVerds-Entesa vol mostrar el seu suport a les reivindicacions del poble sahrauí i lamenta que el desallotjament s’hagi produït de forma forçosa, ja que considera que la voluntat dels sahrauís mai ha estat la de crear conflictes, sinó que el talant dialogant ha definit sempre totes les seves accions. La coalició rebutja la forma en què s’ha produït aquest desallotjament.

 

Tot això la mateixa setmana que el diputat d’IniciativaVerds, Miquel Àngel Llauger ha aconseguit que el Parlament hagi aprovat una Proposició No de Llei per instar al Govern espanyol a iniciar els tràmits per a la concessió de l’asil polític als joves sahrauís que així ho han sol·licitat i que varen arribar a Fuenteventura el 5 de gener de 2011 fugint de la repressió del Marroc.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: