"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/07/2004

El PSM denuncia que les obres de l’autovia han destruït la teulera de ca sa Rotera, un conjunt d’interès patrimonial

El PSM denuncia que les obres de l’autovia entre Inca i Sa Pobla han destruït la casa i la teulera de ca sa Rotera que, juntament amb les cases de Son Jan i l’hostal de cas Tix, conformen un conjunt d’interès patrimonial del terme municipal de Campanet.

Els nacionalistes posen de manifest la manca de sensibilitat pel patrimoni artístic i arquitectònic que el Govern de les Illes Balears, i concretament la Conselleria d’Obres Públiques, a l’hora d’escometre les obres. El PSM afirma que la destrucció de la teulera de ca sa Rotera és una mostra més de què, a l’hora de fer autopistes, PP i UM arrasen sense miraments.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, recorda que en el seu moment advertí la Comissió Insular de Patrimoni perquè aquesta fos molt curosa amb la preservació del patrimoni artístic i arquitectònic. Per la seva banda, l’Ajuntament de Campanet també presentà al·legacions al projecte per tal que es tengués en compte que les obres no malmetessin el patrimoni del municipi. Precisament l’Ajuntament de Campanet estava fent les tramitant per incloure la casa i la teulera de ca sa Rotera i la resta del conjunt arquitectònic de Son Jan dins el Catàleg d’Elements d’Interès Artístic i Patrimoni Arquitectònic del Terme Municipal de Campanet.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: