"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/03/2011

Assemblea per Sant Joan treballa per aconseguir una majoria progressista a l’Ajuntament

Catalina Gayà opta per tercera vegada a la batlia del municipi amb la convicció de millorar la presència dels independents amb el suport de la Federació del PSM-Entesa Nacionalista per contribuir a conformar un govern progressistaAquest cap de setmana s’ha reunit l’Assemblea per Sant Joan per presentar a la candidat a la batlia del municipi per a les properes eleccions del mes de maig. Més de 150 persones han mostrat el seu suport a Catalina Gayà com a batlessa al municipi, qui s’ha presentat amb la convicció de millorar la presència nacionalista a l’Ajuntament de Sant Joan per poder conformar majories de govern progressistes.
 
A l’acte de presentació hi ha acudit el secretari general del PSM-EN i candidat a la Presidència per la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa, Biel Barceló, i Joan Font, candidat de la coalició al Consell de Mallorca. Tots dos han mostrat el seu recolzament a Gayà i a l’Assemblea per Sant Joan que des del mes de novembre ja forma part de la Federació PSM-EN.
 
Assemblea per Sant Joan, a més, ha aprofitat aquesta trobada per presentar la llista electoral al municipi de fins a 20 persones que concorreran junt amb Gayà a l’Ajuntament. A més, Catalina Gayà ha reiterat que com a membre de la Federació PSM-EN, l’Assemblea per Sant Joan donarà suport a la candidatura de la coalició al Parlament i al Consell de Mallorca.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: