"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/03/2011

Els Joves de la coalició PSM-IV-ExM han gravat avui un LipDub a Petra amb la participació dels candidats

La cançó L’espectacle de Fora des Sembrat és el fil conductor del rodatge d’aquest vídeo que els joves de la coalició han enregistrat per donar suport als candidats al Parlament i el ConsellEls Joves de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa han dut a terme aquest diumenge la gravació d’un LipDub a Petra amb la participació, entre d’altres, de Biel Barceló, Fina Santiago, Joan Font, Magdalena Palou, Antoni Verger i Marisol Fernández, candidats al Parlament, al Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma, respectivament.

 

El Teatre de Petra ha estat l’escenari escollit on prop de 200 personesmhan participat en la representació de la realitat política i social de Mallorca amb un to desenfadat. Amb la cançó L’espectacle de Fora des Sembrat, els joves de la coalició han gravat un LipDub per donar suport als candidats al Parlament, el Consell de Mallorca, i tots els ajuntaments dels municipis de l’illa.

 

Des de primera hora del matí i fins l’horabaixa, tots els participants s’han disfressat, han cantat i sobretot han gaudit d’una jornada de rodatge que ha servit per encalentir motors de cara a la campanya electoral que s’apropa.

 

L’objectiu d’aquest vídeo és llençar els missatges principals de reivindicació dels joves, entre elles la priorització de la justícia social, l’educació, la lluita contra la corrupció.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: