"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/03/2011

Rosa Vich opta a la reelecció com a batlessa de Santa Maria del Camí

L'actual batlessa assumeix la seva segona candidatura “amb il·lusió, coratge i molta responsabilitat” en un acte de presentació aquest divendres que ha comptat amb la presència de Biel Barceló i més de 230 persones que li han mostrat el seu suport

Rosa Vich s'ha presentat aquesta setmana davant la gent del poble amb la honestedat de qui ha governat durant una legislatura amb els entrebancs de la crisi econòmica i l'ombra de la corrupció. L'actual batlessa de Santa Maria del Camí assumeix el repte de seguir liderant el projecte polític del PSM-EN al municipi i consolidar, així, la feina feta durant aquests darrers quatre anys.


“Hem treballat de valent perquè Santa Maria sigui un poble viu i dinàmic, i crec que ho hem aconseguit”. Rosa Vich s'ha dirigit divendres vespre als més de 230 assistents, entre ells, el secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, a les Cases des Mestres per fer balanç d'una legislatura que reconeix complicada però molt positiva pel que fa a l'acció de govern i les millores aconseguides per al poble.

 

En aquest sentit, Vich ha recordat que l'equip de govern ha fet feina per als santamariers i santamarieres, principalment en educació. “Santa Maria té unes bones infraestructures bàsiques però aquesta legislatura s'han millorat els equipaments amb una forta aposta per l'educació, per això hem duplicat l'oferta de places escolar”.

 

Tot i reconèixer les dificultats econòmiques de l'administració local degudes a la crisi i la disminució dels ingressos a les arques municipals, la batlessa ha remarcat que l'Ajuntament no s'ha endeutat. “El nostre endeutament és dels més baixos de Mallorca, però això se'n pot anar en orris si el model de creixement s'accelera”.

 

Amb la responsabilitat de la feina feta i un projecte polític consolidat com el del PSM-EN a Santa Maria, on governa des de fa més de dues dècades, Rosa Vich torna a assumir el lideratge de la candidatura progressista amb honradesa i el compromís amb la gent de Santa Maria.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: