"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/03/2011

PSM-IV-ExM es manifesta a Palma contra l’energia nuclear

Antoni Verger i Marisol Fernández, entre d’altres membres de la coalició, han acudit aquest dissabte a la Plaça de Cort per mostrar el seu rebuig a l’energia nuclear i en solidaritat amb el poble del JapóMés d'un centenar de persones s'han manifestat aquesta dissabte a la Plaça de Cort de Palma en rebuig de l'energia nuclear i en solidaritat amb el poble del Japó després del terratrèmol i el tsunami de l'11 de març, convocats per Greenpeace, Amics de la Terra, Fundació Deixalles, Attac Mallorca i el GOB.


Els manifestants, alguns vestits amb vestits i màscares de protecció davant la radiació, han assegurat que el terratrèmol del Japó ha mostrat "la veritable cara" de les centrals nuclears. "Que no ens tornin a dir que són segures". Els ecologistes han manifestat el seu afecte i solidaritat cap al Japó i han demanat transparència i informació detallada sobre tot el relacionat amb la crisi dels reactors de Fukushima.  


El manifest ha denunciat que el perill nuclear no es limita al Japó i ha recordat que el Govern espanyol "busca a la desesperada un lloc on emmagatzemar els seus residus radioactius" generats en les centrals espanyoles.


Les cinc entitats convocants han tancat la manifestació, que ha començat amb una tamborrada, demanant una planificació energètica que prevegi el tancament progressiu de les centrals nuclears a Espanya, la clausura immediata de Garoña i la no renovació de la pròrroga de Cofrents.  


Entre els assistents a la manifestació hi havia el candidat de la coalició a la batlia de Palma, Antoni Verger, i la número dos Marisol Fernández, a més de la regidora de Cultura, Joventut, Patrimoni i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma, Nanda Ramon, entre d’altres membres de la coalició.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: