"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/03/2011

El PSM-EN serà present a gairebé tots els municipis de Mallorca

Biel Barceló ha reunit avui a Inca tots els candidats que concorren a les eleccions municipals per mostrar que la presència nacionalista i progressista es consolida arreu de Mallorca gràcies a un projecte polític basat en l'honestedat i la feina ben fetaEl secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha concentrat avui matí al Centre Bit d'Inca a regidors, batles i militants nacionalistes de tota Mallorca. Una cita que ha servit per presentar les 43 candidatures que el PSM-EN ja té configurades fins al moment, tot i que en les properes setmanes s'incorporaran fins a sis candidatures més, el que permet assegurar que el PSM-EN serà present a  gairebé tots els municipis de Mallorca.

 

És molt important aquesta implantació territorial a través de la presència o bé de llistes pròpies del PSM, o bé a través de llistes de les altres forces polítiques que conformen la coalició. Tot plegat, per ajudar a constituir majories progressistes arreu de Mallorca”.

 

 

El secretari general del PSM-EN i candidat de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa a la presidència del Govern ha aprofitat aquesta reunió per insistir en què una de les apostes més importants que fa la coalició per a consolidar els projectes polítics de govern és en l'àmbit de l'educació. “En moments de crisi econòmica, hem de millorar els resultats del fracàs escolar, ampliar els recursos que hi destinam, i per tant ens plantejam com a fita destinar com a mínim el 7% del PIB a educació”.

 

Barceló ha assegurat que el canvi de model econòmic passa per invertir en formació, tant per als joves com per als aturats de sectors amb poca projecció en aquests moments, com és el de la construcció, perquè “només apostant per la innovació, la recerca i el desenvolupament, a través de la formació, serem capaços de dur endavant un canvi real del model econòmic”.


En aquest sentit, el candidat nacionalista ha reconegut que les declaracions realitzades ahir pel batle de Calvià, Carlos Delgado, sobre la seva postulació com a responsable d'Educació, són importants. Barceló creu que és bo que el PP descobreixi les seves cartes i mostri a cara descoberta que la seva aposta passa per crear una conselleria basada en la ideologia i la incultura que perseguiria desmallorquinitzar l'educació. Davant aquesta amenaça, Barceló recorda que “som la única garantia per assegurar la protecció de la nostra cultura, la nostra llengua i la nostra tradició”.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: