"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/06/2004

El PSM vol que el Govern de l’Estat equipari el plus d’insularitat dels funcionaris destinats a les Illes Balears amb els de Canàries

El PSM presentarà una proposició no de llei per tal que el Parlament de les Illes Balears insti el Govern de l’Estat a equiparar dins l’any 2004 el plus d’insularitat de tots els funcionaris amb destí a les Illes Balears amb el que perceben els que tenen el seu destí a les Illes Canàries. Els nacionalistes responen així a les demandes dels representants sindicals que exigeixen al Govern de l’Estat un compromís per escrit de l’equiparació del complement d’insularitat i una primera partida compensatòria dins del 2004.

El PSM recorda que el PSOE, que ara governa a l’Estat, s’havia manifestat a favor de l’equiparació de la indemnització per insularitat dels funcionaris residents a les Illes Balears quan la responsabilitat del Govern de l’Estat era del PP. En aquest mateix sentit, els nacionalistes posen de manifest que també Jaume Matas i altres dirigents del PP, com l’exministre d’Administracions Públiques Javier Arenas, durant la campanya electoral havien assumit com a objectiu propi l’esmentada equiparació.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: