"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 01/07/2004

L鈥橢ntesa rebutja que l鈥橝utoritat Portu脿ria vulgui dur usos portuaris nous as Botafoc i confia en l鈥檕posici贸 de l鈥橝juntament d鈥橢ivissa

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) rebutja frontalment l鈥檃lternativa plantejada per l鈥橝utoritat Portu脿ria per al port d鈥橢ivissa consistent en portar el tr脿nsit de passatgers i de mercaderies a la zona del dic des Botafoc.

L鈥橢ntesa lamenta que l鈥檃lternativa recolzada per Joan Verger, president d鈥橝utoritat Portu脿ria de Balears, sigui la m茅s impactant i innecess脿ria de les cinc plantejades per l鈥檈mpresa redactora de les propostes de reordenaci贸 dels usos del port d鈥橢ivissa. A m茅s, els nacionalistes i ecologistes eivissencs ja temien que aquesta seria l鈥檕pci贸 escollida per Verger i el PP a la vista de la seua posici贸 tradicional en el tema. Una opci贸 que ve a ser un afegit m茅s en el desgavell d鈥檌nfrastructures desmessurades i insostenibles que el PP volen imposar al poble i al territori d鈥橢ivissa.

ENE insta a Verger a respectar el conveni signat el 2000 entre l鈥橝utoritat Portu脿ria, el Consell i l鈥橝juntament d鈥橢ivissa en el que es reflectia que qualsevol nova intervenci贸 havia de comptar amb el vist-i-plau de totes les administracions implicades. A m茅s, l鈥橢ntesa recorda a Verger que el nou PGOU d鈥橢ivissa contempla una reordenaci贸 diferent dels usos portuaris, sense que aquesta signifiqui perdre mirall d鈥檃ig眉es ni treslladar cap activitat as Botafoc.

En aquest sentit, l鈥橢ntesa manifesta el seu recolzament al que diu el nou PGOU d鈥橢ivissa pel que fa als usos del port, recolza l鈥檕posici贸 manifestada fins el moment i confia en un equip de govern progressista, del qual en forma part, que s鈥檕posa per moltes causes a l鈥檕pci贸 plantejada i que en proposa una de m茅s acurada i racional. Per altra banda, els nacionalistes eivissencs defensaran aquesta postura al Consell 鈥揳 trav茅s del grup progressista-, al Parlament de les Illes Balears i al Congr茅s dels Diputats.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: