"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/06/2004

El PSM exigeix a la Conselleria d’Obres Públiques que aturi immediatament les obres de l’autopista entre Inca i Sa Pobla

El PSM demana a la Conselleria d’Obres Públiques que aturi les obres de l’autopista entre Inca i Sa Pobla. Els nacionalistes denuncien que el Govern de les Illes Balears ha iniciat les obres sense tenir en compte les impugnacions de les expropiacions dels terrenys afectats i sense saber quin serà el finançament.

El PSM posa de manifest que la Conselleria d’Obres Públiques no ha tengut en compte les al·legacions formulades per part de l’Ajuntament de Campanet i que la immensa majoria d’al·legacions formulades per altres organitzacions i particulars tampoc no s’han acceptat, exceptuant petits retocs que, en alguns casos com el de les barreres antirenou, no es concreten sobre els plànols dels projectes. Els nacionalistes també posen de relleu que els volums mobilitzats per l’excavació mecànica ha augmentat en 5,83% i l’explanada en un 20% respecte al previst en els documents exposats al públic, el que podria suposar una modificació substancial.

Per altra banda, el PSM demana a Antich i Zapatero que compleixin els compromisos que assumiren durant la campanya electoral i, en conseqüència, que el Govern de l’Estat iniciï d’immediat la renegociació del conveni de carreteres. Els nacionalistes exigeixen al Govern de l’Estat que deixin clar i de manera oficial i pública que no finançaran les autopistes de PP i UM. En aquest sentit, el PSM lamenta que l’única cosa que ha fet públic fins ara el Govern del PSOE ha estat publicar, sense cap esmena, el conveni que havien signat el Ministeri de Foment i el Govern de Jaume Matas que, com és sabut, inclou l’execució de les autopistes entre Inca i Sa Pobla, i entre Inca i Manacor, així com el segon cinturó de Palma.

El PSM creu que davant d’aquesta situació les mobilitzacions ciutadanes són més necessàries que mai per fer rectificar als Governs de Matas i Zapatero.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: