"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 22/06/2004

El PSM demana la convocat貌ria dels Consells Assessors de l鈥橧nstitut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca

Amb la creaci贸 de l’Institut de Serveis Socials i Esportius, resultat del pacte de govern PP-UM es produ铆 la desaparici贸 del Departament de Benestar Social del Consell de Mallorca i una modificaci贸 substancial de les seves estructures directives. D’aquesta manera no existeix un Conseller executiu responsable que doni comptes de la gesti贸 i dels pressuposts al Ple del Consell i a la vegada es produeix una multiplicaci贸 de c脿rrecs o 貌rgans interns.

Des del PSM s’ha denunciat en diverses ocasions la manca de participaci贸 dels partits pol铆tics i de les entitats i associacions vinculades, tant en la Junta directiva com en els 貌rgans assessors.

La posada en marxa de l’ISSEM va ser efectiva a principis de gener de 2004 i des d’aquell moment no s’han convocat els Consell Assessor de Serveis Socials ni el d’Esports. Els nacionalistes opinen que una 煤nica reuni贸 de tots els partits pol铆tics i entitats i associacions vinculades per debatre tota la pol铆tica social i esportiva de Mallorca 茅s clarament insuficient i no afavoreix la participaci贸 ni el debat en temes fonamentals per a l’Illa de Mallorca.

D’altra banda, el PSM opina que s’ha tingut temps durant aquests mesos per fer aquesta convocat貌ria i no s’ha fet una sola passa envers aquesta q眉esti贸. Amb el nomenament del nou director i la manifestaci贸 de la seva “voluntat de di脿leg”, els nacionalistes esperen la convocat貌ria dels Consells assessors, perqu猫 s贸n l’貌rgan de debat i de di脿leg de l’ISSEM

Els nacionalistes recorden que durant el mes de setembre es comencen a elaborar els pressuposts de les institucions i creuen fonamental que s’hagi produ茂t el debat entre els partits pol铆tics i entitats i associacions abans de l’elaboraci贸 dels pressuposts.

Els nacionalistes faran preguntes en aquest sentit el proper Ple del Consell de Mallorca.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: