"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 17/06/2004

El PSM exigeix a Antich i Zapatero que canv茂in d'immediat el Conveni de Carreteres

El PSM considera una greu passa enrera la publicaci贸 en el BOE de dia 16 de juny del conveni de Carreteres del PP. El PSM demana a Antich i Zapatero que compleixin els compromisos que assumiren durant la campanya electoral i, en conseq眉猫ncia, que el Govern de l’Estat inici茂 d’immediat la renegociaci贸 del dit conveni.

El PSM recorda que Antich i Zapatero s’havien comprom猫s p煤blicament a eliminar o redissenyar els projectes d’autopistes m茅s impactants. Per aix貌, els nacionalistes consideren incomprensible que ara hagin ordenat la publicaci贸 oficial, sense cap esmena, del conveni que havien signat el Ministeri de Foment i el Govern de Jaume Matas, el dia just abans de les eleccions generals. Un conveni que, com 茅s sabut, inclou l’execuci贸 de les autopistes entre Inca i Sa Pobla, i entre Inca i Manacor, aix铆 com el segon cintur贸 de Palma.

Per altra banda, els nacionalistes consideren impresentable que el Govern de Zapatero no hagi fet p煤blic fins ahir (BOE 145, del 16 de juny) la resoluci贸 que disposava la publicaci贸 del dit Conveni, essent que aquesta resoluci贸 茅s de dia 19 de maig. En aquest sentit, el PSM acusa el PSOE d’amagar deliberadament aquesta informaci贸 per no perdre suport electoral en els comicis europeus. Fins i tot apunten la sospita que hi hagi hagut en tot moment complicitat entre el PP i el PSOE pel que fa a l’execuci贸 de les autopistes (en concret per a l’inici de les obres de l’autopista Inca - Sa Pobla).

El PSM no ent茅n que el PSOE, des del Govern de l’Estat, estigui avan莽ant en l’assumpci贸 del finan莽ament 铆ntegre de les autopistes entre Inca i Sa Pobla, amb 40,5 milions d’euros, i l’autopista entre Inca i Manacor, amb 40,38 milions d’euros o el segon cintur贸 de Palma, amb 17,91 milions d’euros.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: