"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 18/06/2004

L鈥橢ntesa exigeix a Antich i Zapatero que canv茂in d鈥檌nmediat el conveni de carreteres

L鈥橢ntesa considera una greu passa enrera la publicaci贸 en el BOE de dia 16 de juny del conveni de carreteres del PP. Els nacionalistes i ecologistes eivissencs demanen a Antich i Zapatero que conpleixin els compromisos que assumiren durant la campanya electoral i, en conseq眉猫ncia, que el Govern de l鈥橢stat inici茂 d鈥檌nmediat la renegociaci贸 del dit conveni.

L鈥橢ntesa recorda que Antich i  Zapatero s鈥檋avien comprom猫s p煤blicament a eliminar o redissenyar els projectes d鈥檃utopistes m茅s impactants. Per aix貌, els nacionalistes consideren incomprenssible que ara hagin ordenat la publicaci贸 oficial, sense cap esmena, del conveni que havien signat el ministeri i el Govern de Jaume Matas, el dia just abans de les eleccions generals. Un conveni que, com 茅s sabut, inclou l鈥檈xecuci贸 de les autovies de l鈥檃eroport, de Sant Antoni i l鈥檃mpliaci贸 del segon cintur贸 de ronda d鈥橢ivissa.

Per altra banda, els nacionalistes i ecologistes eivissencs consideren impresentable que el Govern de Zapatero no hagi fet p煤blic fin fa dos dies (BOE 145, del 16 de juny) la resoluci贸 que disposava la publicaci贸 del dit conveni, de dia 19 de maig. En aquest sentit, l鈥橢ntesa veu amb gravetat que el PSOE amagui deliberadament aquesta informaci贸 per no perdre suport electoral en els comicis europeus.

L鈥橢ntesa no ent茅n que el PSOE, des del Govern de l鈥橢stat, estigui avan莽ant en l鈥檃ssumpci贸 del finan莽ament 铆ntegre de les multimilion脿ries autopistes d鈥橢ivissa, malgrat les declaracions, d鈥檃hir, de Joan Bonet i altres membres del PSOE d鈥橢ivissa.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: