"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/02/2011

PSM-INICIATIVAVERDS promourà la participació en la campanya a través de les xarxes socials

La coalició, que utilitzarà l’eslògan "pensa diferent”, ha presentat avui la nova web i les eines 2.0: facebook, twitter, youtube, etc

 

PSM-INICIATIVAVERDS presenta avui els elements de la precampanya de la coalició a internet: la nova pàgina web i les eines per a les xarxes socials: facebook, youtube, twitter i flickr.

 

La nova pàgina web està allotjada al domini "www.psm-iniciativaverds.cat". Incorpora informació sobre la coalició i sobre els candidats, i també recull les notícies que genera l’activitat política de la coalició, així com el calendari i l’agenda dels actes de campanya.

 

Així mateix, la nova web que presentam avui és una plataforma a través de la qual es pot accedir als perfils de PSM-INICIATIVAVERDS a les xarxes socials com ara facebook o twitter. També des de la web es pot visitar el canal youtube de la coalició, o l’arxiu fotogràfic online de flickr. I en sentit contrari, els internautes que entrin en contacte amb nosaltres a través de les xarxes socials podran accedir a la web per consultar tota la informació que vulguin sobre la coalició.

 

A través de la nostra presència a la xarxa, des de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS volem establir un diàleg amb tots aquells ciutadans que ens vulguin conèixer, que ens vulguin demanar o consultar qualsevol dubte, o que ens vulguin fer arribar qualsevol proposta. En aquest sentit, des de la nova web i des de les xarxes socials animam a la ciutadania a participar amb nosaltres en l’elaboració de les nostres propostes polítiques.

 

Així, a través de la nostra web o dels nostres perfils al facebook, o al twitter, els ciutadans que estiguin interessats en participar en l’elaboració del nostre programa electoral tendran la possibilitat de contactar amb nosaltres per tal d’organitzar una reunió amb els candidats de la coalició. Durant els mesos de febrer i març elaborarem el programa electoral de PSM-INICIATIVAVERDS a través d’aquestes reunions amb tots aquells ciutadans que ens vulguin fer arribar les seves aportacions.

 

Aquells que entrin en contacte amb nosaltres també tendran l'opció de rebre informació de la coalició, de col·laborar amb la campanya electoral, d'esdevenir ciberactivistes de la nostra campanya, o fins i tot, si així ho volen, de fer d’apoderats el dia de les eleccions.

 

En definitiva, lluny de les grans campanyes publicitàries dissenyades des de Madrid, la nostra campanya serà propera, de tu a tu. La nostra activitat a la xarxa, com també la nostra campanya al carrer, es vol basar en la conversa permanent amb els ciutadans: la política, en el segle XXI, s’ha d’elaborar amb la participació directa de la ciutadania.

 

 

"Pensa diferent"

Així mateix, avui presentam l’eslògan que utilitzarà la coalició PSM-INICIATIVAVERDS. L'eslògan és "Pensa diferent". La nostra coalició representa l'alternativa al pensament únic del bipartidisme PP-PSOE. Nosaltres tenim unes prioritats diferents respecte als partits centralistes i neoliberals: nosaltres pensam en Mallorca, pensam en les persones i pensam en el medi ambient.

 

Pensar diferent vol dir pensar que hi ha solucions d'esquerres a la crisi: es pot encarar la recuperació econòmica protegint l'estat del benestar. Front a les retallades socials nosaltres deim: hi ha alternatives d'esquerres per sortir de la crisi.

 

Pensar diferent vol dir pensar que podem decidir el futur: el futur no està escrit, els ciutadans i les ciutadanes de Mallorca tenen la darrera paraula a l'hora de decidir quin govern volen per al seu país, o quin nivell d'autogovern volen. Front als auguris triomfalistes de la dreta i front als límits que alguns volen imposar al nostre autogovern, nosaltres deim: el futur, el decidim nosaltres.

 

Pensar diferent vol dir pensar que hi ha una altra manera de fer política: hi ha polítics honrats, compromesos amb un projecte col·lectiu, que posen l'interès comú per davant dels interessos particulars i que actuen amb transparència. Front a la creença que "tots els polítics són iguals", alimentada per alguns de manera interessada, nosaltres deim: es pot fer política amb transparència i honestedat.

 

D'altra banda, més enllà de l'eslògan principal, es manté com a tancament el lema "Compromís amb Mallorca", incorporat al logotip de la coalició. Aquest tancament pot variar, en funció de la variable territorial o sectorial: "Compromís amb Palma", "Compromís amb Marratxí", "Compromís amb Alcúdia", etc; o "Compromís amb els joves", "Compromís amb l'educació", "Compromís amb la cultura", etc.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: