"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 11/06/2004

Bonet recorda a Bernat Joan que l’Entesa va amb una molt bona companyia, que és l’únic partit que ha fet feina a Europa i li recomana que ERC se centri en criticar el PP i el PSOE

Arrel d’unes declaracions efectuades per Bernat Joan, cap de llista d’ERC-Europa dels Pobles, en les que manifesta que l’Entesa (ENE) i el PSM van amb “males companyies” electoralment i que són “nacionalistes desorientats”, Susanna Bonet, candidata de l’Entesa (ENE) en la llista Pobles d’Europa, li recorda que “CiU, PNB, BNG i el Bloc Nacionalista Valencià són una molt bona companyia electoralment i políticament parlant, com els fets demostren. Represent la única formació política que ha portat iniciatives d’Eivissa i Formentera al Parlament europeu, a través dels eurodiputats de CiU. Què n’ha fet, en aquest sentit, Miquel Mayol, eurodiputat d’ERC fins avui? Qui el coneix? Han presentat inciatives al respecte els eurodiputats del PP, PSOE i EU?”.

Per altra banda, Bonet ha demanat a Bernat Joan que faci el favor de criticar els partits d’àmbit estatal i que no defensen suficientment Eivissa i Formentera i que es deixi estar de criticar l’Entesa i els PSM. “Algun acord li impedeix ser crític amb el PSOE? Per què els d’ERC vénen a les Balears per escampar el missatge que “els de Galeusca són regionalistes i de dretes”? Per què amaga que ERC concorre a les eleccions amb partits netament regionalistes com els de La Rioja, Cantàbria i Astúries, o el PSA, el qual líder Pacheco no fa altra cosa que dir que bascos i catalans són una colla d’insolidaris?”

Finalment, Bonet ha recordat que “l’Entesa (ENE) fa molts d’anys que treballa en positiu per Eivissa i que és un partit feiner, constant i preocupat per moltíssim aspectes com el medi ambient, la llengua, la cultura, l’estat del benestar, la insularitat, l’autogovern, etc. “Un partit, ERC, que a penes fa propostes i que viu de sortir als mitjans de comunicació catalans i de l’aspecte mediàtic de Carod-Rovira, no està legitimat per criticar l’Entesa (ENE)”.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: