"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/02/2011

Carme Garcia encapçala la llista de PSM-INICIATIVAVERDS d'Alcúdia perquè "gent nova entri amb força a l'Ajuntament"

Biel Barceló, Joan Font i Magdalena Palou donen suport a la coalició entre nacionalistes i ecosocialistes, que vol renovar la política municipal alcudiencaEl PSM-EN i INICIATIVAVERDS d'Alcúdia han acordat presentar-se conjuntament a les properes eleccions municipals, en una candidatura que estarà liderada per la nacionalista Carme Garcia. Aquest dimecres s'ha presentat en públic la nova coalició econacionalista, que aspira a "entrar amb força a l'Ajuntament d'Alcúdia".

 

A la presentació de la candidatura han assistit els candidats a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i al Consell, Joan Font i Magdalena Palou, i la representant d'INICIATIVAVERDS a Alcúdia, Carmen Castro, a més de  diferents dirigents i militants del PSM-EN i d'INICIATIVAVERDS.

 

Carme Garcia ha afirmat que els militants i simpatitzants nacionalistes i ecosocialistes d'Alcúdia estan "molt il·lusionats", perquè "se'ns està acostant gent nova, amb ganes de fer feina, que no se sent representada per un Ajuntament en què continuen els mateixos representants des de fa molts anys". La candidata de PSM-INICIATIVAVERDS d'Alcúdia s'ha mostrat convençuda que "entrarem amb força a l'Ajuntament, i serem la veu d'esquerres i nacionalista que Alcúdia necessita. Sobretot en aquest moment decisiu, de crisi econòmica, en què els ciutadans necessiten representants que tenguin il·lusió i ganes de fer feina".

 

El candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ha destacat la importància de la candidatura de PSM-INICIATIVAVERDS a Alcúdia, perquè demostra que nacionalistes i ecosocialistes alcudiencs s'han renovat i perquè han constituït la mateixa coalició que concorrerà a les eleccions al Parlament i al Consell. Barceló ha afirmat que "PSM-INICIATIVAVERDS és l'alternativa a les polítiques corruptes i destructores del territori del PP i a les polítiques neoliberals del PSOE", i que serà "la tercera força política a les Illes Balears".


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: