"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/02/2011

"Sebastià Gaià és el millor candidat per liderar el canvi a la batlia de Manacor"

El secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, presenta la persona "idònia" per millorar els resultats dels nacionalistes al municipi i fer real el relleu de l’esquerra al consistori 
El PSM-Entesa Nacionalista ha escollit l’actual regidor nacionalista a l’Ajuntament de Manacor, Sebastià Gaià, com a candidat a les eleccions municipals que se celebraran el proper mes de maig. Aquest dimarts al vespre, tant el secretari general del PSM-EN i candidat de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS a la Presidència del Govern, Biel Barceló, com el Conseller insular de Cultura i candidat de la coalició al Consell de Mallorca, Joan Font, van acompanyar a en Sebastià Gaià durant la seva presentació oficial com a candidat.

 

Membres de l’agrupació de Manacor i militants i simpatitzants es van apropar ahir vespre a la seu del partit al centre del municipi per mostrar el seu recolzament a la candidatura encapçalada per Sebastià Gaià i Miquel Oliver, també regidor nacionalista a l’Ajuntament de Manacor.

 

"És la persona idònia per representar els valors humans i polítics del PSM i liderar el canvi cap a polítiques d’esquerres, progressistes i ecologistes, a la batlia de Manancor". Biel Barceló va dirigir aquestes paraules als presents a la vegada que va recordar la valentia i la responsabilitat de Gaià amb els ciutadans del municipi a l’hora d’acceptar aquest repte de cara a les properes eleccions municipals. "És un candidat amb majúscules".

 

Per la seva part, Sebastià Gaià va reconèixer assumir amb responsabilitat i orgull aquesta tasca per seguir fent feina per tots els manacorins i manacorines. "Conec molt bé la gestió feta per l’actual equip de govern i no ens agrada, nosaltres ho farem millor amb la confiança dels ciutadans de Manacor". A més, Gaià, ha recordat que la seva és una candidatura "per sumar i amb un projecte fort, consolidat i amb visió de futur".

 

El candidat a la Presidència del Consell de Mallorca, Joan Font, va posar en valor el gran coneixement de la realitat municipal i la visió de la política local de Sebastià Gaià, que el permeten convertir-se en un candidat perfecte per a l’Ajuntament de Manacor.

 

A més, Barceló va recordar el bon moment què està travessant el PSM-EN, tant a nivell intern per la gran cohesió del partit, així com pel que fa a la consolidació de la presència nacionalista arreu dels municipis mallorquins. "Superarem les 35 candidatures municipals que vam presentar el 2007".


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: