"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/02/2011

El PSM-EN de Marratxí exigeix a Bauzá la renúncia a la dedicació exclusiva com a batle

El regidor nacionalista al consistori ha registrat avui una moció per instar al batle del municipi a delegar les seves competències després de la seva incorporació avui com a diputat del Parlament de les Illes Balears
Joan Francesc Canyelles, regidor del PSM-Entesa Nacionalista a l’Ajuntament de Marratxí proposa una moció al consistori per exigir la renúncia de la dedicació exclusiva del batle del municipi, José Ramon Bauzá. El regidor nacionalista ha registrat avui aquesta moció després que el batle, també president del PP a les Illes Balears, hagi jurat també avui el càrrec com a diputat del Parlament.

 

La moció insta al batle a renunciar voluntàriament a la seva dedicació exclusiva atesa la seva doble i fins a triple funció política i representativa dins el seu partit i el consistori.

 

“És de justícia que Bauzà deixi de cobrar el 65.000 euros brut anuals per una dedicació a l’Ajuntament que ni molt manco és exclusiva. Ja des de que va assumir el càrrec de president del PP a les illes, ha disminuït moltíssim l'execució de les seves responsabilitats com a cap de l’equip de govern municipal, de fet, com a molt va a l’Ajuntament un cop per setmana”.

 

Canyelles, regidor nacionalista i candidat de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS a la batlia de Marratxí, confia que Bauzà sigui responsable i just amb els marratxiners i marratxineres i renunciï als doblers d’una dedicació gairebé inexistent als assumptes del consistori. “Ara serà encara més exagerat ja que ha entrat al Parlament i, com ell mateix ha dit avui, hi ha entrat per quedar-se, per tant, seria convenient que abandonés fins i tot la batlia del municipi”.


Documents

Moció del PSM-EN de Marratxí (60 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: