"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/02/2011

“El canvi de model turístic ha de continuar: prou camps de golf i més qualitat del servei”

La coalició s’ha reunit amb representants de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca amb qui han coincidit en la necessitat d’invertir en qualitat per reconvertir moltes zones madures i obsoletes, així com mesures de diversificació que ajudin a pal·liar la estacionalització del turisme

Representants de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS i de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) s’han reunit avui a la seu de la federació per analitzar amb deteniment les propostes dels partits polítics i l’organització empresarial per tal d’apropar les apostes d’uns a les necessitats dels altres. En aquest sentit, tant el candidat de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS a la presidència del Govern, Biel Barceló, com la presidenta de FEHM, Marilén Pol, han ressaltat a la sortida de la reunió el bon enteniment entre tots dos.

 

“Estem preocupats perquè s’intensifiqui el canvi de model turístic que s’ha iniciat aquesta legislatura: creixement zero i qualitat del servei”. Biel Barceló ha assegurat que hi ha hagut total acord i consens amb els principals plantejaments de la federació amb aquesta línia, ja que la coalició dóna una importància molt rellevant a la principal economia productiva de Balears. Amb tot, Barceló ha recordat que el PSM i INICIATIVAVERDS valoren per damunt de tot la protecció del territori i per tant s’oposen a la creació de nous camps de golf.

 

“Les propostes valentes per seguir aposant per un canvi en el model turístic és una dels eixos principals de la coalició”. Barceló, en aquest sentit, ha reconegut una coincidència total amb la preocupació de la Federació pel que fa a la reconversió de les zones madures com és la Platja de Palma. Però també, pel que fa a la necessitat de diversificació dels serveis i els productes turístics per seguir fent passes cap a la desestacionalització i per tant allargar la temporada.

 

“És també una preocupació compartida la necessitat de l’eficiència sobretot de l’Administració tan pel que fa a la planificació a l’hora de dur a terme els projectes, com pel que fa a les competències per evitar duplicitats”.

 

Biel Barceló ha participat en aquesta reunió junt amb Fina Santiago, Consellera d’Afers Socials i membre de l’executiva d’INICIATIVAVERDS, Antoni Verger, candidat de la coalició a Palma, Magadalena Palou, candidata número dos de la coalició al Consell de Mallorca, així com Toni Sansó, membre de la sectorial de Turisme del PSM-EN.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: