"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/02/2011

El PSM-EN vol que les Illes Balears rebin el canal Esport3

Els nacionalistes treballaran des del Govern, i davant la Generalitat i l’Estat, per trobar les fórmules per rebre tota l’oferta de televisió en catalàEl PSM-Entesa Nacionalista treballarà perquè des del Govern s’adoptin les mesures escaients per facilitar la recepció de la senyal televisiva del nou canal temàtic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals dedicat exclusivament als esports, Esport3.

 

Des del PSM-EN consideren imprescindible avançar en la consolidació de l’espai comunicatiu en català, sobretot pel que fa a la recepció dels canals temàtics a tots els territoris de parla catalana. Per això, els nacionalistes afirmen que entre el Govern i la Generalitat i, si cal, amb modificacions de la normativa estatal, s’ha de trobar la fórmula tècnica i legal per permetre que els ciutadans de les Illes Balears segueixin gaudint de tota l’oferta televisiva en català.

 

Per exemple, des del PSM-EN consideren que un acord de col·laboració o d’associació entre els ens públics de radiotelevisió de les Illes Balears i de Catalunya (l’EPRTVIB i la CCMA) solucionaria qüestions com la compra conjunta de drets d’emissió per a tots els territoris, i possibilitaria l’adopció d’una estratègia comuna dels mitjans audiovisuals públics en català (la qual cosa permetria una major racionalització dels esforços pressupostaris en aquest àmbit). A més, des del Govern de l’Estat s’haurien d’habilitar els canals múltiplex de TDT necessaris perquè tots els ciutadans de les Illes Balears i de Catalunya (també seria desitjable del País Valencià) poguessin accedir a tota l’oferta de TDT en català.

 

D’altra banda, el regidor del PSM-EN a Inca, Andreu Caballero, ha engegat a la xarxa social twitter una campanya (http://act.ly/31s) a favor de la recepció del canal Esport3 a les Illes Balears, perquè des del nostre país es puguin seguir rebent les emissions de la programació esportiva de Televisió de Catalunya, tant dels programes com les retransmissions.

 

Esport3 és un canal temàtic de TDT de la CCMA que dedicarà la seva programació íntegrament a la temàtica esportiva: retransmissions d’esdeveniments esportius, programes d’actualitat i d’anàlisi, monogràfics, etc. El nou canal ha estat emetent en proves durant els darrers mesos, i avui ha començat les seves emissions oficials.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: