"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/01/2011

Verger: “és urgent recuperar els molins del Jonquet”

El candidat del PSM-INCIATIVAVERDS a la batlia de Palma reconeix un endarreriment en la rehabilitació d’aquest espai emblemàtic de la ciutatEl ple de l’Ajutament d’aquesta setmana ha tractat molts dels temes d’actualitat que preocupen als palmesans. Entre aquests, diferents associacions de comerciants i veïns del carrer Blanquerna van acudir a la sessió per intervenir davant la sala i manifestar un cop més els seus posicionaments respecte la peatonalització.

 

PSM-INICIATIVAVERDS manté el convenciment que els eixos cívics contribueixen a fer més amable i accessible una ciutat, i permeten redimensionar a l’escala humana la mobilitat de les persones al mateix temps que limiten la dependència del transport particular en cotxe.

 

A més, hi va haver altres qüestions que es van tractar durant la sessió i sobre les quals el candidat a la batlia, Antoni Verger, va manifestar la seva opinió. Aquest és el cas de la situació dels molins del Jonquet.


“No es pot consentir l’estat de degradació en què es troben, i l’Ajuntament ha de prendre les mesures pertinents per evitar que suposin un risc per a la seguretat dels veïns del barri palmesà, però també per recuperar tot el valor patrimonial d’aquests elements emblemàtics de Palma”. Antoni Verger va ressaltar l’estat lamentable i precari dels molins, mentre recordava que la seva rehabilitació està durant massa temps i massa traves.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: