"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/02/2011

Barceló: “Estem a temps de completar la feina feta durant aquesta legislatura”

El candidat a la presidència del Govern reclama a tots els grups polítics responsabilitat per encarar el darrer període parlamentari per finalitzar l’acció de govern i aprovar projectes tan importants com la Llei de SòlAquesta setmana s’han reiniciat les sessions plenàries del Parlament de les Illes Balears d’aquest any 2011. La d’aquest dimarts ha servit per tornar a escenificar l’enèsim enfrontament verbal entre els líders dels dos principals partits que desvien l’atenció dels vertaders objectius d’aquest Govern.

 

Biel Barceló ha aprofitat per comentar als periodistes presents durant una pausa de la sessió la necessitat d’aprofitar les darreres set sessions plenàries que resten abans de les eleccions del proper mes de maig. “La brega entre els grups parlamentaris no interessa als ciutadans, en canvi hi ha projectes importants que encara hi ha temps per aprovar”.

 

“Projectes tan importants com la Llei d’Igualtat entre homes i dones, la Llei de Bon govern i la de Son Bosc són projectes legislatius de vital importància. Però per damunt d’ells, la Llei de Sòl és bàsica per completar la feina feta durant aquesta legislatura sobretot pel que fa a la protecció del territori i el litoral.”

 

Barceló ha recordat la voluntat expressa dels nacionalistes per dur endavant aquest projecte que neix de la Conselleria de Mobilitat del Govern davant una necessitat històrica d’establir un marc legal en matèria de gestió territorial.

 

“Dubtam, però, de la voluntat dels grups parlamentaris ja que sobretot el partit majoritari a l’oposició, que presideix la ponència corresponent, està bloquejant la tramitació de la llei perquè no els interessa aprovar una llei que evitarà seguir aplicant un urbanisme a la carta”.

 

A més, la sessió d’aquest dimarts va fer augmentar la polèmica sobre el pagament del pàrquing del nou hospital de Son Espases. Antoni Alorda, durant la seva intervenció parlamentària va recordar que el grup sempre es va oposar a la ubicació de Son Dureta en aquest emplaçament. Amb tot, el diputat nacionalista va instar al conseller de Salut a aclarir les acusacions incitades per l’oposició sobre l’adjudicació i el contracte de la gestió del pàrquing de Son Espases perquè “hem vist tantes aberracions en la legislatura anterior que no podem consentir que acusin a aquest govern d’actuar de la mateixa manera”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: