"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/01/2011

El PSM lamenta el sabotatge a l'acte sobre la cultura sahruí i mostra el seu suport a l'entitat Escola en Pau

Els nacionalistes presentaran una moció per demanar al consistori inquer que condemni aquests fetsEl PSM lamenta que l'acte sobre la cultura sahrauí celebrat diumenge a Inca fos boicotejat per un centenar de persones partidàries de l'ocupació militar del Sàhara per part del Marroc. En aquest sentit, els nacionalistes aplaudeixen el seny i el bon tarannà dels sahrauís que no respongueren a les provocacions dels sabotejadors i mostra tot el seu suport a l'entitat Escola en Pau, qui va organitzar l'esdeveniment.
Andreu Caballero, regidor del PSM d'Inca, considera que "no és de rebut que una acte d'aquestes característiques i que comptava amb tots els permisos municipals sigui sabotejat d'aquesta manera. Totes les cultures del món tenen dret a donar-se a conèixer i a expressar-se amb llibertat i el poble sahrauí, més que ningú, ha d'explicar al món el seu patiment i la seva ignominiosa situació política".
El PSM anuncia que presentarà una moció per tal d'instar tot el consistori a condemnar a aquests fets. En aquest sentit, el regidor nacionalista afirma que "el respecte i la tolerància són principis fonamentals per a la convivència. És necessari que l'Ajuntament d'Inca faci arribar aquest missatge a tota la ciutadania".
Així mateix, els nacionalistes reiteren una vegada més la seva solidaritat amb el poble sahrauí en la seva lluita per l'exercici del dret d'autodeterminació. En aquest sentit, la moció del PSM demanarà al consistori inquer que es torni a instar el Govern espanyol a reclamar al Marroc el compliment de les resolucions de l'ONU respecte al dret d'autodeterminació del Sàhara Occidental per a finalitzar amb el procés de descolonització i acabar amb l'ocupació marroquina.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: