"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/02/2011

La coalició de Palma activa la campanya cara a cara per revalidar un govern progressista a Palma

PSM-INICIATIVAVERDS convoca una primera trobada amb militants i simpatitzants per organitzar les accions concretes que han de mobilitzar els votants de cara a la campanya electoralEl líder de la coalició i candidat a la batlia de Palma, Antoni Verger, va presentar ahir un acte al Centre Flassaders per començar a mobilitzar els voluntaris per tal de preparar les activitats que han de permetre fer arribar als votants i indecisos el projecte de la coalició per Ciutat.

 

Antoni Verger va demanar als presents “la màxima responsabilitat i compromís per engegar una campanya directa amb els veïns, amb els familiars, propera amb tots aquells votants que seran decisius per revalidar un govern netament progressista, d’esquerres i ecosocialista, que aprofundeixi la tasca iniciada aquests anys”.

 

Marisol Fernández, número dos de la coalició, va intervenir també per recordar la importància d’una campanya de proximitat, basada en el cara a cara, que transmet amb coherència i convicció el projecte de la coalició.

 

PSM-INICIATIVAVERDS s’ha marcat com a objectiu arribar a mobilitzar fins a 500 voluntaris en els propers mesos perquè difonguin el missatge.


Documents

Declaracions Antoni Verger (1202 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: