"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/01/2011Tomeu Ballester és el candidat del PSM a les eleccions municipals d’Algaida, Pina i Randa

Més de 150 persones assistiren al sopar que va organitzar l'agrupació d'Algaida, Pina i Randa del PSM dissabte al vespre per presentar els 5 primers candidats a la llista de les eleccions de 2011


Ahir (dissabte dia 29 de gener), el PSM d’Algaida, Pina i Randa va organitzar un sopar per presentar els 5 primers candidats a la llista de les municipals de 2011 i per fer un homenatge a tots els homes i a totes les dones que, des de 1983 fins a 2003, han format part de les llistes del PSM al municipi.

 

Tomeu Ballester, cap de llista, va presentar una a una les persones que encapçalaran la llista municipal del PSM per a 2011: Tomeu Ballester, Margalida Puigserver, Guillem Fiol (de Pina), Margalida Ballester i Miquel Antoni Nicolau.

 

Ballester va destacar que l'important no són els cinc primers, sinó una llista de 16 persones que estan disposades a governar el municipi. “A més, no només seran aquestes 16 persones, sinó tot un grup de dones i homes que des de fa un any van fent feina per marcar les línies que definiran les accions de govern futures”.

 

“Aquest equip està obert a la gent, per transmetre les ganes de fer feina en política, amb empenta, amb il·lusió i amb projectes extrets de les idees que el Fòrum de Participació Ciutadana ha generat i generarà”.

 

Pere Sampol, senador autonòmic, que també assistí a l'acte, va dedicar unes paraules a la coherència i constància expressada durant més de 20 anys de totes aquestes candidatures, que ha permès tornar tirar endavant el projecte progressista, nacionalista i ecologista.

 

També hi van assistir la vicesecretària general del partit, Joana Lluïsa Mascaró, i el secretari d’organització, Xavier Bacigalupe junt a prop de 150 persones.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: