"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/01/2011

Èxit de participació a la 55 edició dels premis Ciutat de Palma

Més de 490 participants van aspirar a guanyar els vuit premis que atorga la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de PalmaLa dansa i el teatre van ser uns protagonistes invitats a la gala de lliurament dels premis Ciutat de Palma, ja que es van ser els encarregats d’entretenir el públic durant el vespre intercalats amb els premis. Però els vertaders protagonistes de la nit van ser els guardonats.

 

El poder de les incapacitats de les persones és el fil vertebrador de la història del curtmetratge d’animació que va ser reconegut amb el premi d’Animació Independent. Un xilè es va endur el premi d’Arts Visuals amb una obra, Hipocentro, que barreja la física amb l’art per explicar el moviment de rotació de la Terra.

 

D’altra banda, els textos d’Hipòcrates són els inspiradors de l’obra de Maria Teresa Pous, guanyadora del premi de novel·la Llorenç Villalonga per El metge d’Atenes. El periodista i escriptor Miquel Cardell es va endur el premi de Poesia per Les barques de la boira, un poemari ple de simbolismes meteorològics que li serveixen d’excusa a l’autor per parlar de la vida.

 

La novetat d’aquesta 55 edició ha estat la inclusió de la categoria de Còmic. Un reconeixement que s’han endut Bartomeu Seguí i Gabi Beltran per Deu històries del barri, un projecte de llarg recorregut i que descriu la vida al centre històric de Palma als anys 80.

 

El premi de Crítica Literària se l’endugué Valentí Soler per l’estudi sobre el poeta Tomàs Garcès. I pel que fa al premi d’Arquitectura, Javier García Solera va ser premiat com a autor del projecte de l’Escoleta del Molinar.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: