"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/01/2011

El PSM-EN de Mancor de la Vall reclama l’aprovació del catàleg de camins públics

El portaveu de l’agrupació, Guillem Villalonga, ha registrat un plec d’al·legacions a l’expedient obert pel que fa a sis camins del municipi històricament públics, i ara pendents de catalogació 

El PSM-Entesa Nacionalista manté ferma la seva voluntat de clarificar la titularitat pública dels camins de Mallorca, per garantir la seguretat jurídica en primer lloc, però també per preservar el dret a transitar-hi. Per això, l’agrupació del PSM-EN de Mancor de la Vall ha registrat un plec d’al·legacions als expedients d’investigació oberts pel consistori de fins a sis camins per tal de reclamar-ne la titularitat pública.

 

Es tracta del camí d’Almallutx, el camí de Sa Font Rafal, el de Biniatzent o camí de Mancor a Alaró, també el de Biniarroi a Almadrà, el camí de Biniarroi a Biniamar a més del camí de Biniamar a Biniatzent.

 

El portaveu de l’agrupació, Guillem Villalonga, ha registrat les al·legacions corresponents tenint en compte totes les consideracions jurídiques per tal d’exigir la declaració de propietat pública. D’aquesta manera els nacionalistes de Mancor de la Vall fan una passa endavant per forçar a l’ajuntament a reconèixer la titularitat pública d’aquests sis camins.

 

“És urgent que es resolgui aquest expedient d’investigació per certificar d’una vegada per totes que aquests camins són de tots”. Villalonga confia que el consistori acceleri l’aprovació del catàleg de camins públics del municipi, i a continuació incloure’l a l’inventari de béns municipals.

 

A més, està previst que el Consell de Mallorca presenti al·legacions també sobre aquests camins públics abans que finalitzi aquesta setmana el termini per registrar-les.


Documents

Al·legacions Mancor de la Vall (108 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: