"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/01/2011

El Circus Klezmer dóna el tret de sortida a les festes de San Sebastià

El Teatre Municipal Xesc Fortesa acull aquest cap de setmana l’espectacle de circ que combina música tradicional jueva amb acrobàcies 

Els dies 14, 15 i 16 de gener el Xesc Fortesa acull la primera funció de l’ampli programa cultural d’aquestes festes de San Sebastià, que en total compta amb fins a 39 activitats. Es tracta del Circus Klezmer, una proposta innovadora que combina música, malabars i acrobàcies, acompanyades de la música tradicional dels jueus.

 

El seu director, Adrián Schvarzstein, durant la seva presentació ha remarcat que la novetat és que, a diferència d'altres espectacles de circ, aquest té argument. Explica la història d'uns noviis a punt de casar-se en un poble de l'est d'Europa. Circus Klezmer ja ha passat per alguns dels principals escenaris europeus, com el Teatre Goldoni de Venècia, o el Queen Elizabeth Hall de Londres.

 

Amb un pressupost de 85.000 euros, la Regidoria de Cultura oferirà, a més de l'esmentat espectacle, projeccions audiovisuals, cinema, col·loquis i visites guiades, entre d'altres propostes. Destaquen la projecció dels curtmetratges finalistes al Premi Ciutat de Palma d'Animació, al Teatre Municipal Catalina Valls; i el cicle retROCKspective (que sota el tema les dones i el rock, oferirà projeccions, col·loquis i concerts).


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: