"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/01/2011

Biel Barceló: "la coalició PSM-INICIATIVAVERDS pot treure millors resultats que el BLOC"

El secretari general del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, ha estat entrevistat avui a IB3 Ràdio pel periodista Maties SalomBiel Barceló ha estat entrevistat avui pel periodista Maties Salom al programa Al Dia, d'IB3 Ràdio. El secretari general del PSM-Entesa Nacionalista i portaveu parlamentari del BLOC-PSM-Verds ha afirmat que, segons dades d'una enquesta encomanada pels nacionalistes, la coalició PSM-INICIATIVAVERDS podria millorar els resultats electorals del BLOC per Mallorca (coalició que va concórrer a les passades eleccions de 2007). Barceló ha assegurat que la recuperació de les sigles històriques del PSM-EN pot afavorir la recuperació d'una borsa d'electors que l'any 2003 varen votar pel partit nacionalista però que l'any 2007 no varen votar BLOC.

 

D'altra banda, Barceló ha afirmat que el paper de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS serà decisiu perquè el PP no torni a governar a Mallorca i a les Illes Balears: "hi ha dues alternatives: que torni el govern del PP, de la corrupció, de la destrucció del territori, del desmantellament dels serveis públics... o que hi hagi un nou govern progressista i nacionalista. I per assegurar aquest govern, la nostra opció política serà clau i determinant".

 

El secretari general del PSM-EN també ha reivindicat la feina feta per l'actual govern de pacte progressista, que ha hagut de fer front a una situació de greu crisi econòmica i social i també de crisi derivada dels casos de corrupció: "tenint en compte les circumstàncies, el govern actual ha actuat amb molt bona nota". I s'ha desmarcat de l'estil de govern del PP: "hi ha dues maneres de governar: la dels grans projectes faraònics, que ja veim on ens duu, i la de cobrir les necessitats de la gent".

 

Podeu escoltar l'entrevista sencera en l'arxiu adjunt.


Documents

Entrevista de Maties Salom a Biel Barceló, al programa Al Dia d'IB3 Ràdio (5013 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: