"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/01/2011

El PP de Cort convoca un ple extraordinari per continuar amb l’obstruccionisme

UM s’ha unit amb els populars per reprovar la batlessa Aina Calvo i reproduir una vegada més debats estèrils que no interessen als palmesans 

Aquest divendres s’ha produït una sessió extraordinària del ple de Palma on el grup municipal del PP ha aconseguit el suport d’UM per reprovar la batlessa de Palma per no haver presentat els Pressupostos de 2010 al ple, ja que els comptes municipals han estat prorrogats.

 

La regidora de Cultura, Joventut, Patrimoni i Política Lingüística, Nanda Ramon, lamenta la línia política que està duent la oposició “basada exclusivament en l’obstruccionisme”. En aquest sentit, Ramon considera totalment estèrils plenaris com el celebrat aquest divendres, ja que es transformen en debats retòrics que deriven en discussions sobre els procediments.

 

La regidora defensa la necessitat de prorrogar els pressupostos municipals, al mateix temps que reconeix la poca utilitat per als interessos dels palmesans plenaris com aquest ja que no suposen cap resolució dels problemes reals de l’Ajuntament de Palma. “El PP manté la seva estratègia de desgast totalment estèril”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: