"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/01/2011

Nova programació del Teatre Principal

El conseller insular de Cultura Joan Font i el gerent de la Fundació Teatre Principal de Palma, Guillem Roman, han presentat els espectacles per als propers sis mesos 

Varietat i qualitat. Aquestes són les bases de la nova programació del Teatre Principal d’ara i fins el mes de juliol i que inclouen espectacles d’òpera, de música simfònica, flamenc, teatre infantil, poesia, i un llarg etcètera.

 

El plat fort, tal i ho ha destacat el conseller de Cultura Joan Font, és la celebració de la 25 edició de la Temporada d’Òpera. “És un dels trets diferencials del Teatre Principal”.

 

La música serà la protagonista un cop més amb un cicle de concerts de l’Orquestra Simfònica i les actuacions de Maria del Mar Bonet, Pau Riba, Marcel Cranc, entre d’altres de la música independent.


El teatre i la dansa també hi tindran lloc. Per una banda, la programació inclou obres del teatre clàssic com les obres de Shakespeare de El mercader de Venecia i Somni d’una nit d’estiu. Rafael Amargo passarà també pel Teatre Principal de Palma amb el seu espectacle Solo y Margo, a més de l’actuació de la companyia Au Ments.

 

En total 37 espectacles que s’han programat amb un “gran esforç per tirar endavant un projecte que ofereix una programació de gran qualitat i que satisfarà els interessos culturals de tots els públics”, tal i com ha reconegut el director gerent de la Fundació Teatre Principal, Guillem Roman.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: