"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/01/2011

Balanç de legislatura (II): les persones, primer

Des de l'actual govern de pacte hem aplicat polítiques netament progressistes: més ajudes per a les famílies amb persones dependents, més i millor transport públic, una cultura més propera, una societat i una escola més acollidores...

 

Per continuar amb el balanç de feina feta durant aquesta legislatura, cal destacar les polítiques socials que ha aplicat el govern de pacte progressista. És evident que l’actual conjuntura de crisi econòmica i social ha provocat que les institucions patissin greus dificultats financeres, però malgrat això hem dedicat tots els esforços que hem pogut a afavorir la justícia social, la cohesió, la inclusió, la qualitat de vida i el benestar col·lectiu dels ciutadans i les ciutadanes d'aquest país.

 

Hem posat l’accent progressista a totes les àrees en què hem tengut responsabilitats: regenerant barris degradats, fent més assequible el transport públic, creant noves prestacions comunitàries, amb mediació i programes d’acollida a les escoles, acostant la cultura a tothom, etc.

 

Hem promogut de valent la participació ciutadana en els afers públics. Amb aquesta finalitat hem creat òrgans i processos participatius que mai s’havien donat a les Illes Balears.

 

Hem prestat una atenció especial als col·lectius que ho requereixen: joventut, gent gran, persones amb discapacitat, víctimes de la violència masclista, famílies monoparentals, persones nouvingudes, persones en situació de dependència i menors en risc. I ho hem fet des d’un enfocament comunitari, donant eines per a l’emancipació, la independència, la cura i la dignitat.

 

Us adjuntam un document amb tota la feina feta en aquests àmbits.


Documents

Introducció de Biel Barceló i David Abril: "quatre anys de feina, al teu costat" (55 KB)
Balanç de legislatura (B): "Un govern progressita, al servei de les persones" (1091 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: