"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/12/2010

El PSM de Palma celebra la peatonalització total dels eixos cívics

El candidat a la batlia, Antoni Verger, ja ha reivindicat en diverses ocasions a l'equip de govern una passa decisiva i valenta per restringir totalment el trànsit de vehicles per afavorir la seguretat dels vianants i impulsar la mobilitat sostenible de Ciutat 

La Federació del PSM-Entesa Nacionalista de Ciutat valora positivament que l'Ajuntament hagi decidit finalment restringir totalment la circulació als eixos cívics, tan el del carrer Fàbrica com el de Blanquerna. En aquest segon cas, el secretari general de Palma i candidat a la batlia, Antoni Verger, ja havia reivindicat la seva peatonalització el mes d'abril d'enguany, una demanda que va fer arribar en el sí del govern municipal.

 

Aquesta decisió demostra que Palma necessita un govern coherent, fruit d'un pacte de l'esquerra plural, per seguir aplicant polítiques valentes que beneficien als ciutadans”. Antoni Verger, ja fa temps que reivindica un canvi del model de mobilitat de Ciutat que situï en l'eix de la mobilitat al vianant. “Necessitem una ciutat més amable, més sostenible, que promogui la convivència i faciliti que es pugui passejar tranquil·lament”.

 

En aquest sentit, Blanquerna s'havia convertit en un eix cívic inacabat que provoca molta inseguretat als vianants i als usuaris del carril bici, i no facilita l'accés sense entrebancs als comerços. “La circulació de vehicles crea confusió i inseguretat, perquè no sempre es respecta el límit de velocitat, i en molts casos la senyalització és insuficient”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: