"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 14/12/2010

El Consell Social de la Llengua fa arribar a tots els grups parlamentaris la Llei del Cinema

Es tracta d’un projecte de llei que preveu, entre d’altres coses, que la meitat de les còpies de les pel·lícules que es distribueixin estiguin doblades al català



 

El PSM defensa el projecte legislatiu que ha elaborat el Consell Social de la Llengua i es compromet a estudiar el moment d’incorporar-lo dins les seves propostes parlamentàries en un termini curt de temps.

 

D’aquesta manera el PSM reacciona immediatament després de rebre la proposta de Llei del Cinema aquesta mateixa setmana. El Consell Social de la Llengua l’ha fet arribar a tots els grups parlamentaris perquè en mostrin el seu suport o el seu rebuig.


El secretari general dels nacionalistes, Biel Barceló, ha valorat  molt positivament el redactat d’aquesta llei i s’hi suma per dur-la endavant. Es tracta d’un projecte que preveu que, quan s’estreni a les Balears una pel·lícula doblada o subtitulada amb més d’una còpia, les distribuïdores tindran l’obligació de distribuir la meitat de les còpies en llengua catalana. I de la mateixa manera, les empreses exhibidores tindran l’obligació d’exhibir-ne la meitat en català.  

ť




      

 

 










PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: