"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/12/2010

El PSM-EN de Llucmajor inaugura local

Biel Barceló encoratja els militants i simpatitzants llucmajorers a treballar per aconseguir majories progressistes i nacionalistes; i Mascaró agraeix la feina feta per l’agrupació local, que el 2011 complirà el seu 25è aniversari 

El PSM-Entesa Nacionalista ha inaugurat un nou local a Llucmajor. L'acte, desenvolupat aquest divendres vespre, ha comptat amb la presència del secretari general, Biel Barceló, i de la vicesecretària general i portaveu municipal a l'Ajuntament de Llucmajor, Joana Lluïsa Mascaró. Així mateix, ha servit per presentar la nova secretària general de l'agrupació nacionalista llucmajorera, Xesca Nicolau, i el nou secretari d'organització, Miquel Serra.

 

A la inauguració de la nova seu del PSM-EN han assistit nombrosos militants i simpatitzants del partit, membres de l’Executiva nacional del partit i també representants d'entitats de la societat civil de Llucmajor.

 

En la seva intervenció, Mascaró va agrair la feina feta per l'agrupació del PSM-EN de Llucmajor durant el darrer quart de segle, feina que ha permès al partit ser una força decisiva en aquest municipi. Cal destacar que aquesta agrupació local dels nacionalistes farà 25 anys l'any que ve, el 2011.

 

Biel Barceló, per la seva part, va destacar la importància de la nova seu dels nacionalistes llucmajorers com a punt de referència i lloc de trobada per a militants i simpatitzants. El secretari general del PSM-EN ha encoratjat els assistents a treballar, de cara a les properes eleccions municipals, al Parlament i al Consell, per aconseguir majories progressistes i nacionalistes per tal de poder fer front a la crisi econòmica i social.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: