"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/12/2010

Nel Martí i Maite Salord són els candidats del PSM de Menorca al Parlament i el Consell insular

El Consell Polític ha proclamat aquesta setmana als caps de llista de cara a les properes eleccions del maig de 2011 

Més d’una seixanta d’afiliats del PSM de Menorca s’han reunit aquesta setmana en el Consell Polític per proclamar oficialment els candidats a les principals institucions. Així, Nel Martí encapçala la llista del PSM de Menorca del Parlament de les Illes Balears, i Maite Salord es postula al capdavant del Consell insular, acompanyada per en Josep Carreres, batle de Ferreries, qui ocuparà el número dos a la llista del Consell de Menorca.

 

A la roda de premsa posterior, la secretària general del PSM de Menorca, Tuni Allès, s’ha mostrat contenta i satisfeta per poder comptar amb un equip “de luxe”, tres persones senzilles i properes, disposades a donar-ho tot i que han demostrat la seva vàlua a partir del seu compromís amb el PSM des dels municipis.

 

Nel Martí, per la seva banda, ha manifestat que desenvoluparà l’activitat parlamentària a partir de l’experiència municipal i insular anterior i, per tant, amb coneixement de quines són les problemàtiques de Menorca i les dificultats dels municipis. S’ha mostrat convençut que ara, més que mai, és necessari el menorquinisme polític, defensar la gent de Menorca, i que, en temps de crisi, és fonamental saber decidir quines són les prioritats, fer política per gestionar bé els recursos.

 

Mantenint el compromís de feina amb Ciutadella, Maite Salord s’ha presentat “orgullosa i emocionada” pel suport que ha rebut com a candidata al Consell, especialment per part de la seva família i dels companys de l’equip municipal. “Comprometre’s amb aquest projecte és fàcil”, ha dit la candidata. “Al PSM renovam però no mai perdem a les persones i, en aquest sentit, sempre m’he sentit acompanyada”, ha afegit.

 

Tant Maite Salord com Josep Carreres han volgut deixar molt clar el seu ferm compromís amb Ciutadella i Ferreries i la posibilitat de poder compaginar responsabilitats des dels ajuntaments i el Consell Insular.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: