"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/12/2010

El PSM de Palma reivindica la reobertura del camí públic de Can Mallol

La Federació nacionalista fa costat als veïnats d'Establiments en aquesta i altres reivindicacions com la urgent millora de la carretera i la connexió a la xarxa d'aigua correntLa Federació nacionalista ha organitzat aquest cap de setmana una excursió pel camí de Can Mallol per reivindicar-ne la titularitat pública i l'accés lliure. Després de l'ordre de reobertura dictada per l'Ajuntament de Palma i ignorada pels propietaris de la finca, el PSM ha volgut posar en valor la feina feta per part de l'àrea de Patrimoni de Cort.

 

La convocatòria ha resultat un èxit de participació i ha servit per fer arribar als veïnats d'Establiments i d'arreu de Palma i Malloca el valor històric i paisatgístic d'aquest camí públic que roman tancat de forma il·legal per els propietaris de la finca per on passa.

 

L'historiador Gaspar Valero ha participat en aquesta marxa per explicar com aquesta via ha servit històricament per unir les poblacions d'Establiments, Esporles i Valldemossa.

 

A més, aprofitant aquesta sortida s'ha distribuït un full informatiu per mostrar el compromís del partit amb les necessitats del poble d'Establiments, com la urgència de connectar prop d'un centenar de famílies a la xarxa d'aigua corrent i clavegueram.

 

També s'hi explica el risc amb el que conviuen els veïnats del poble per culpa de la inseguretat de la carretera i per tant el PSM se suma a la reivindicació de voreres per tot el tram que va de la creu fins passada l'entrada del camí de Can Mallol.


Documents

Full Informatiu d'Establiments (Part 1) (1908 KB)
Full Informatiu d'Establiments (Part 2) (2033 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: