"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/12/2010

Mateu Marcús: “Diàleg, transparència i eficàcia”

Biel Barceló ha presentat al secretari general de l’agrupació del PSM d'Alaró com a candidat a la batlia del municipi per refermar la presència nacionalista i progressista al consistori
El candidat a la batlia d'Alaró, Mateu Marcús, es consolida al capdavant de l'agrupació municipal i revalida per tercera vegada la seva candidatura a la batlia. Marcús ha destacat durant la seva presentació pública el compromís de seguir fent feina pel bé del municipi sempre "a través del diàleg, la transparència i l'eficàcia".

 

L'acte, celebrat al Casal Son Tugores, ha comptat amb la presència del molts membres de l'agrupació i del secretari general del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, qui ha mostrat el recolzament personal i de tot el partit amb en Mateu Marcús i l'agrupació.


Barceló ha recordat que el PSM aposta “més que mai” per presentar candidatures pròpies a tots els municipis, amb l'objectiu de millorar els resultats als ajuntaments i consolidar els nacionalistes com la tercera força política per aconseguir majories progressistes de govern.

 

A més, el líder dels nacionalistes ha destacat la intensa feina feta durant tota la legislatura per part de l'agrupació i especialment per en Mateu Marcús. “Hem de felicitar l'oposició ferma i constructiva que ha dut a la pràctica en Mateu, i en la defensa i la protecció del Castell d'Alaró en tenim un clar exemple”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: