"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/12/2010

El Parlament demana un millor finançament per Balears

El PSOE es queda tot sol en la defensa de l’actual sistema de finançament de ZP que rep els vots desfavorables del Bloc i PSM-Verds i els partits a l’oposició 

El Parlament de les Illes Balears ha aprovat aquest dimarts una moció per instar al Govern a dur a terme les actuacions i negociacions oportunes per millorar l’actual model de finançament.

 

Amb els vots favorables del Bloc i PSM-Verds, el PSOE ha quedat tot sol en la defensa del nou model que va impulsar el govern de Zapatero. La cambra, d’aquesta manera constata que aquest sistema relega Balears i no li permet cobrir les necessitats de finançament de les competències assumides.

 

I el que és més greu, manté la nostra comunitat per sota de la mitjana del finançament per càpita respecte la resta de l’estat, i no li permet reduir ni una part de l’endeutament de la comunitat.

 

Així, s’ha aprovat aquesta moció per constatar que els recursos que arriben a Balears fruit del nou model de finançament aprovat l’any 2009 són declaradament insuficients.  


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: