"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/12/2010

Accés lliure al Molí des Castellet, a Calvià

El PSM ha participat aquest cap de setmana en una excursió reivindicativa per exigir l’accés lliure i la potecció d’aquesta construcció històricaEl secretari general del PSM-EN i candidat a la presidència del Govern, Biel Barceló, i el candidat nacionalista a la batlia de Calvià, Rafel Sedano, entre altres dirigents nacionalistes, han participat en aquesta marxa organitzada per la Comissió Pro-Molí des Castellet, integrada per diferents entitats calvianeres i mallorquines de defensa de la cultura i del medi ambient.

 

L’objectiu, exigir el lliure accés al Molí des Castellet, a Calvià, i la protecció d'aquesta construcció històrica, demanar a l’Ajuntament que no es tanqui l’accés d’un espai simbòlic. La marxa també ha servit per reclamar la incorporació del camí al Catàleg de Béns a Protegir del consistori calvianer, així com la restauració del molí com a patrimoni històric i simbòlic del poble de Calvià.

 

La marxa pretén recordar les diferents infraccions que s’han duit a terme al seu conjunt: destrucció per abandonament, obres il·legals a les casetes de roters i instal·lació d’una barrera al camí públic.

 

Els organitzadors demanen que aquesta construcció es declari Bé d’Interès Cultural per el seu valor paisatgístic i històric, ja que s’hi celebraven els Pancaritats antigament.

 

A més de Biel Barceló i Rafel Sedano, també hi han acudit altres membres de l’executiva nacionalista i càrrecs públics del partit com són el secretari d’organització, Xavier Bacigalupe, el responsable de relacions polítiques, Magí Moranta, així com el diputat Antoni Alorda i el director insular de Patrimoni, Biel Cerdà, entre d'altres.

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: