"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/12/2010

El PSM-EN treballa perquè el camí Vell de Pollença a Lluc estigui obert al febrer

El Consell de Mallorca ha fet una passa important gràcies a la tasca de la conselleria insular de Medi Ambient, qui ara té la clau per avançar en aquest objectiu 

En el ple de la institució insular celebrat aquest dijous, s’aprovà la incorporació a l’inventari de béns i drets del Consell de Mallorca els plànols del traçat original de l’antic sender, elaborats l’any 1915. Amb aquesta passa, l’obertura del camí Vell de Lluc està més a prop.

 

Aquesta decisió s’ha dut al plenari gràcies a la pressió que ha exercit el PSM-EN dins la institució per tal d’aconseguir passes decisives que permetin reobrir el camí en els propers mesos, marcant com a fita de la reivindicació històrica el proper febrer. El passat novembre, de fet, es va produir una reunió interdepartamental, convocada pel departament que lidera Caterina Amengual, per tal d’unificar esforços dirigits en aquesta direcció.

 

Ara és el torn d’aquest departament insular de Medi Ambient qui ha d’elaborar un informe complet de la carretera per detectar on es produeixen discrepàncies entre el traçat real i el que consta en el plànol original de 1915, i solucionar-les amb la finalitat d’obrir la carretera al pas lliure de caminants.L'obertura definitiva de les barreres es podria materialitzar el proper mes de febrer.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: