"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/12/2010

El PSM d'Inca preocupat per la situació laboral dels treballadors del servei de neteja d'Inca

Els nacionalistes demanen al batle que intercedeixi davant l'empresa concessionària per garantir les condicions de feina dels treballadors municipals subrogats per l'empresa concessionària del servei 

El PSM mostra la seva profunda preocupació per la situació laboral dels treballadors municipals que passen a dependre de l'empresa concessionària del servei de neteja viària d'Inca després que l'Ajuntament d'Inca li hagi adjudicat el servei per als propers 10 anys. El portaveu dels nacionalistes, Antoni Rodríguez, ja va manifestar aquest malestar al plenari celebrat el passat 26 de novembre i ara es reafirma després que el sindicat STEI-i hagi denunciat irregularitats i coaccions en el procés de subrogació del personal de la brigada municipal.

 

Antoni Rodríguez recorda que "hem demanat al batle d'Inca que intercedeixi davant l'empresa concessionària  per garantir que les condicions de feina dels treballadors siguin les mateixes que tenien quan eren personal de la brigada municipal. En aquest sentit, el portaveu del PSM reitera la seva petició als responsables municipals i assegura que "el batle d'Inca té la responsabilitat política i moral de garantir les condicions de feina dels treballadors, donat que, al cap i a la fi, qui paga l'empresa és l'Ajuntament d'Inca".

 

Així mateix, el portaveu nacionalista torna a criticar la privatització del servei de neteja viària d'Inca. Antoni Rodríguez considera que "amb els 900 mil euros que costarà anualment la concessió a l'empresa es podria haver millorat molt el servei públic de neteja viària, però el PP ha optat per la privatització del servei. Aquesta decisió posa de manifest la incapacitat de l'actual govern municipal de fer que aquest servei funcioni com toca".

 

Des del PSM critiquen que l'equip de govern no s'hagi preocupat durant aquests anys que el servei de neteja funcionés. En aquest sentit, els nacionalistes es demanen per quina raó la brigada municipal no ha pogut comptar amb els elements mínims necessaris per poder fer una neteja amb garanties i ara l'Ajuntament dedica una partida considerable per a la privatització del servei.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: