"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/11/2010

Els JEN-PSM celebren l’Escola de Tardor Jaume Serra aquest cap de setmana

La militància jove, el contacte amb el votant i la gestió de recursos econòmics són els tres eixos que centraran els debats i ponències durant dos dies 

Aquest cap de setmana els Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM organitzen l'Escola de Tardor Jaume Serra 2010, enguany centrada en tres eixos: contacte amb el votant, l'obtenció i gestió de recursos econòmics i la militància jove a una organització política.

 

Pere Sampol, Joan Verger, Josep Ferrà, Toni Martorell i Toni Noguera són alguns dels ponents que participaran en les dues jornades per reflexionar sobre la construcció de converses amb els joves votants, així com les fonts de finançament i autogestió, a més del paper del jove dins el partit.

 

Totes aquestes qüestions amb l'objectiu de fer possible una major i millor precampanya i campanya electoral. Les eleccions seran el proper 22 de maig i els JEN-PSM i el partit ja han posat la maquinària en marxa. Els organitzadors destaquen que l’esperit de Jaume Serra està ben viu, tot i que ell ja no ens acompanya.


Documents

Programa d'activitats de l'Escola de Tardor Jaume Serra 2010 (143 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: