"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/11/2010

Antoni Verger convida a UM i PP a participar en la millora del projecte del tramvia de Palma

L’Ajuntament de Ciutat ha aprovat avui, amb el rebuig dels grups municipals del BLOC i el PSOE, una moció conjunta de populars i UM per exigir la paralització immediata de totes les actuacions del Govern per implantar el tramvia a Palma 

El Director General de Mobilitat del Govern i Secretari General de la Federació del PSM-EN de Palma, Antoni Verger, ha assegurat avui que el procés de consens i elaboració del traçat del tramvia de Palma no s’aturarà. Tot i la moció conjunta que el PP i UM han aprovat avui al ple de l’Ajuntament de Palma per exigir-ne la paralització immediata, Verger confia que rectificaran els seus posicionaments.

 

Després d’escoltar els arguments que els partits a l’oposició han manifestat durant el ple d’avui, el Director de Mobilitat ha lamentat la falta d’informació dels portaveus del PP i UM, però sobretot “la falta de mires” d’uns i altres. “És un projecte bo per Palma, consensuat i aprovat amb el Pla Director Sectorial de Transport la passada legislatura, que s’ha de desenvolupar governi qui governi”.

 

Antoni Verger, a més, a qualificat d’irresponsabilitat les afirmacions del PP que ja ha anunciat que si arriba al govern de Ciutat aturaria tot el projecte. “No vull ni imaginar-me la paralització del projecte, perquè seria absolutament inacceptable”.

 

Per això, Verger confia que tant UM com PP rectifiquin i es replantegin la seva posició, i en qualsevol cas presentin les al·legacions que considerin necessàries. “Estem en el moment idoni per presentar les al·legacions al projecte, que seran valorades i acceptades si contribueixen a millorar-lo. Confiem en la seva responsabilitat i seny perquè se sumin al projecte participatiu”.

 

Pel que fa al finançament del projecte, Verger ha reconegut que el Govern el té garantit gràcies a les inversions estatutàries que depenen de l’executiu autonòmic, i per altra banda, compta amb el protocol inicial de 35 milions d’euros del govern espanyol, i el compromís del Ministeri de Foment.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: