"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/11/2010

Joan Font: “Ha estat un honor defensar la Sibil·la com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat”

El Conseller insular de Cultura, Joan Font, confia que totes les institucions sàpiguen aprofitar l'empenta per al turisme que suposa la declaració de la UNESCO per a Mallorca
Aquest migdia han arribat a Palma el Conseller de Cultura, Joan Font, i el Director insular de Patrimoni, Biel Cerdà, procedents de Kenya on aquesta setmana la UNESCO ha declarat la Sibil·la Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Tots dos han destacat la gran acceptació que va rebre la candidatura del cant medieval per part de tots els membres del jurat i les institucions presents a Nairobi.

 

“És un premi molt important perquè suposa un reconeixement internacional d'una manifestació cultural pròpia i que pot aprofitar-se molt i molt bé per promocionar l'illa a l'exterior, com a reclam cultural per al turisme”. Joan Font, que a més és el candidat del PSM al Consell de Mallorca, ha remarcat en aquest sentit que és el moment de posar-se les piles i seguir treballant per “aprofitar al màxim l'empenta que suposa la declaració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat”.

 

Membres de l'executiva han acudit aquest migdia a l'aeroport de Son Sant Joan a rebre'ls per felicitar-los per la tasca desenvolupada des del principi de la presentació de la candidatura de la Sibil·la i per la gran defensa que n'han fet a Nairobi. Entre d'altres, hi era present el secretari general del PSM, Biel Barceló, la portaveu al CIM i vicesecretària del partit, Joana Lluïsa Mascaró, el secretari general del PSM de Palma, Antoni Verger.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: