"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/11/2010

El PSM defensa la gestió dels Independents d’Artà en la protecció del territori i el medi ambient

Els nacionalistes manifesten el seu suport als membres d’Unió Independent d’Artà que durant la seva etapa de govern municipal van lluitar per la preservació del territori, fet que ara ataca l’actual batle Rafel Gili (UM) 

Davant les acusacions vessades per l’actual equip de govern d’Artà contra els Independents, el PSM-Entesa Nacionalista mostra el seu suport a un equip que durant 25 anys va gestionar de forma modèlica l’ajuntament d’Artà.

 

Els Independents d’Artà, membres de la Federació del PSM-EN, han desenvolupat durant molts anys una tasca de govern que ha esdevingut històrica en la protecció del territori i el medi ambient al municipi, i que el PSM-EN recolza.

 

Per això, rebutgem els atacs de l’actual batle, Rafel Gili, contra la gestió realitzada pels Independents com a conseqüència de les actuacions en defensa del territori i l’entorn del municipi. A més, recordem que Artà és un municipi de referència avui en dia gràcies a la gran quantitat d’espai naturals amb què compta, entre ells el Parc de Llevant. Això, degut a la feina exemplar que els Independents han realitzat durant tots els anys que han estat al capdavant de l’administració local.

 

Per tant, el PSM reafirma tot el seu suport a totes les persones que en representació dels Independents han tingut responsabilitat de govern a l’ajuntament des dels inicis de la democràcia.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: