"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/11/2010

El Mar i Terra puja el teló

Amb una inversió de gairebé 3 milions d’euros i després de 40 anys tancat, el teatre de Santa Catalina obre les portes al públic aquest divendres 

La regidoria de Cultura de Nanda Ramon està de celebració amb la inauguració d’aquest espai de cultura que recupera la ciutat al barri de Santa Catalina. Després de 40 anys i d’haver sofert multitud d’usos, aquest edifici construït a finals del segle XIX, reobre les seves portes al públic com a espai escènic i seu de l’Escola Municipal de Teatre.

 

Aquest dijous s’ha fet la presentació als mitjans, a la qual hi ha acudit la regidora Nanda Ramon, el director de Fons Europeus, Jaume Garau, així com la regidora d’Habitatge, Magdalena Palou. La inauguració oficial, però, és aquest divendres quan el teatre obre les portes a tot el públic. Per això, s’han organitzat diverses activitats i visites guiades durant tot el cap de setmana.

 

Nanda Ramon reconeix que aquest espai està destinat a convertir-se en un referent de les propostes artístiques centrades en la difusió i la formació de la cultura d’arrel tradicional, on hi ha lloc també per a la música i el teatre amateur.

 

La rehabilitació de l’edifici del 1898 ha costat uns 2,8 milions d’euros, dels quals el 50% ha estat finançat per fons europeus. La sala municipal compta amb una capacitat per a 152 espectadors, i l’edifici acull, a més de l’Escola Municipal de Teatre, la futura AulaFolk i un centre de documentació de costums tradicionals i una petita cantina a la planta baixa.  

 

A continuació, podeu accedir a la programació completa de la regidoria de Cultura, Patrimoni i Política Lingüísitca per celebrar l'inauguració del teatre Mar i Terra.

Enllaços

T'acostam la Cultura


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: